MAGNETIC AURA BAHASA MALAYSIA

 

Adakah produk berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia?
Magnetic Aura berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia dan juga berdaftar dengan Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PPIM)

Bagaimana Magnetic Aura berfungsi?
Magnetic Aura membantu mengimbangi semula cas badan anda dan melancarkan perjalanan darah, seterusnya akan membawa oksigen dan vitamin yang secukupnya ke seluruh badan.

Apakah kandungannya?
Minyak Bunga Matahari
Cecair Magnetik (Formula United Kingdom)
Pewangi tanpa alkohol (suci & halal)

Bagaimana cara mengunakannya?
Untuk kegunaan luaran sahaja, anda disyor mengunakan kaedah nombor 1 – 10 seperti yang dinyatakan dibawah secara SERENTAK untuk kesan yang maksimum. Sila guna aturan seperti diterangkan bagi setiap masalah kesihatan anda.“Mulakan dengan berdoa memohon kepada Allah serta berselawat”

O:1, (Wajib dilakukan)  Sapu secara luaran di nadi lengan ,betis, tapak kaki, belakang leher, pinggang atau bahagian anggota badan yang rasa sakit, kebas dan lengguh (Sapu 4-5 kali sehari) disyorkan disapu ketika kembung perut ,angin badan dan pada buasir. Juga boleh disapu dibahagian dada bagi mengurangkan ketagihan merokok.

NO:2, (Wajib dilakukan) Sapu dibawah botol plastik air mineral dan airnya diminum (baik untuk amalkan 2 liter air setiap hari). Air yang telah disapu tadi boleh digunakan untuk mencuci muka bagi menyegarkan dan menaikkan seri wajah, juga digalakkan untuk berkumur sekiranya menpunyai masalah sakit gigi dan gusi.

NO:3, Sapu dibahagian kening atau kepala bagi melegakan migrain atau mengantuk ketika memandu.

NO:4 Titikkan Magnetic Aura ke dalam botol syampo anda untuk menyihatkan rambut dan kurangkan masalah keguguran rambut, akar rambut akan jadi lebih kuat (Juga boleh dicampur dalam minyak rambut)..

NO:5 Untuk gatal-gatal dibahagian kulit, titikkan sedikit Magnetic Aura diatas telapak tangan dan campukan dengan krim gatal yang anda beli difarmasi kemudian sapukan dibahagian kulit yang gatal tadi.

NO:6 Untuk urutan anggota badan, letakkan Magnetic Aura beberapa titik, sapu dan ratakan, biarkan selama seminit kemudian letakkan minyak lain yang biasa anda gunakan ketika mengurut dilapisan atas sebagai pelincir.

NO:7 Bagi mandian pula, titis sedikit Magnetic Aura ke dalam air didalam baldi dan mandi secara perlahan-lahan.

NO:8 Untuk kegunaan pelajar, rendamkan kaki ke dalam besen atau bekas air yang di titis Magnetic Aura selama beberapa minit, ia membantu anda untuk lebih fokus pada pelajaran.

NO:9 Disapu pada alat sulit (luaran) lelaki dan wanita 5 minit sebelum bersama (bagi pasangan berkahwin sahaja). Disyorkan untuk sapu setiap kali selepas mandi sebagai amalan untuk kesan lebih baik.

NO:10 Sentiasa simpan Magnetic Aura didalam poket untuk kesan cas magnetic yang berterusan dan dapat digunakan  ketika saat memerlukan.

Mereka yang tidak sesuai mengunakannya:
Ia sesuai untuk semua kecuali, perempuan mengandung, kanak-kanak bawah usia 3 tahun, luka terdedah, luka dalaman, pesakit jantung yang menggunakan bantuan bateri jantung, pesakit kronik atau mereka yang mengalami alahan yang melampau.

Kesan sampingan atau tindak balas sementara?
Tiada kesan sampingan yang mudarat kerana ianya hanyalah melibatkan kesimbangan cas badan.

Tindak balas sementara (Healing Crisis)
Kepada pengguna yang kali pertama mengunakan produk ini mungkin akan mengalami rasa pening, mengantuk, loya demam dan sebagainya namun anda tidak perlu risau. Ia adalah proses pemulihan (penyembuhan) dan hanya bersifat sementara.

Jika berlaku sedemikian anda dinasihatkan hanya menyimpan botol didalam poket selama beberapa hari sebelum menggunakannya semula pada anggota badan (mendapatkan keserasian) dan banyakkan minum air kosong. Menurut kajian hanya 1/50 orang sahaja yang mengalami simtom diatas.

Sabun Magnetic Aura
Sabun Magnetic Aura berfungsi sebagai ejen pembersih disamping membantu melancarkan perjalanan darah. Boleh digunakan untuk muka, badan dan juga rambut. Ia sesuai untuk semua golongan kecuali mereka yang berkulit sensitif. Disyorkan kepada mereka yang ada masalah urat saraf (lakukan urutan semasa mandi).

Bahan kandungan: Eksrak sireh, Kolagen, Cecair Magnetik

I WANT TO BUY NOW!

Advertisements
Tagged , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: